• سه شنبه ۵ دی ماه، ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۸
  • دسته بندی : فرهنگی و هنری
  • کد خبر : 9610-580-5
  • خبرنگار : 04
  • منبع خبر : ----

معاون گردشگري ميراث فرهنگي فارس:

کلم پلوی شیرازی به برندي جهانی بدل می‌شود

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس گفت: تلاش مي‌كنيم كه كلم‌پلوي شيرازي را به‌عنوان يك غذاي اصيل به يك برند جهاني بدل كنيم.

به گزارش ايسنا منطقه‌ي فارس به نقل از روابط عمومي ميراث فرهنگي فارس، سيد مويد محسن‌نژاد گفت: يكي از راهكارهاي تبديل داشته‌هاي معنوي يك منطقه به برند، حضور در جشنواره‌ها و رويدادهاي مختلف است.

او از حضور استان فارس در جشنواره‌ منطقه‌ای «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» خبر داد و گفت: این دور از جشنواره به مدت سه روز از تاریخ 6 لغایت 8 دی ماه در استان کهگیلویه و بویراحمد، شهرستان گچساران برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این رویداد ملی با حضور 4 استان فارس، لرستان، کهگیلویه و بویر احمد و چهارمحال و بختیاری برگزار مي‌شود، گفت: هدف این جشنواره آشنایی مردم با غذاهای سنتی-محلی و پخت آن است و از فارس اقامتگاه‌های بوم‌گردی شهرستان‌های سپیدان، پاسارگاد، استهبان، اقلید، نورآباد ممسنی و ارسنجان شرکت دارند.

معاون گردشگری فارس برپایی نمایشگاه خوراک‌های سنتی، چادرهای عشایری، غرفه‌های آیین و فرهنگ استان و برگزاري مسابقه آشپزي با موضوع خوراك‌هاي سنتي سالم را از بخش‌هاي مختلف اين جشنواره عنوان كرد.

محسن‌نژاد گفت: در بخش مسابقه‌ي آشپزي قرار است كه فارس با منوي سالاد شيرازي به‌عنوان پيش‌غذا، كلم‌پلو با ترشي شيرازي به‌عنوان غذاي اصلي، شربت انار به‌عنوان نوشيدني سنتي و حلواي پاشون به‌عنوان دسر و دمنوش بابونه، شركت كند.

به گزارش ايسنا، دوره قبل این جشنواره آذرماه سال گذشته در شيراز برگزار شد كه حدود 30 هزار نفر از آن بازديد كردند.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: